119€ για 4 συνεδρίες αποτρίχωσης σε full πόδια ή full bikini, με το νέο διοδικό Laser 808nm, στο "Glamour Med Spa" στο Αιγάλεω πλησίον Μετρό - έκπτωση έως 66%

Glamour Med Spa
Αιγάλεω

Όροι της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
119€ για 4 συνεδρίες αποτρίχωσης σε full πόδια, με το νέο διοδικό Laser 808nm
119 €
Αγόρασέ το!
2
119€ για 4 συνεδρίες αποτρίχωσης σε full bikini, με το νέο διοδικό Laser 808nm
119 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


  • ώρες
  • :

  • λεπτά
  • :

  • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
  • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με το πρωτοποριακό σύστημα οριστικής αποτρίχωσης «Laser 808», το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης. Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα αποτρίχωσης, το πιο διαδεδομένο σύστημα Αποτρίχωσης στην Αμερική καθώς είναι πραγματικά ανώδυνο, γρήγορο, άνετο και άκρως αποτελεσματικό σε λιγότερες από ποτέ συνεδρίες.

Με τη νέα τεχνική σάρωσης με κάθετα και οριζόντια περάσματα, οι συνεδρίες σας θα γίνουν σύντομες, εντελώς ανώδυνες, και με θεαματικά αποτελέσματα από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. Η αποτρίχωση με το Laser 808 είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος, ενώ επιτυγχάνει οριστικά αποτελέσματα ακόμα και στις καστανές τρίχες. Επιπλέον, δεν απαιτείται αποθεραπεία, επιτρέποντας σας να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες απευθείας μετά το τέλος της θεραπείας.

Το Laser Diοde 808 διαθέτει τη καινοτόμο τεχνική σάρωσης, με την οποία οι θύλακες της τρίχας που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα θερμαίνονται σταδιακά, μέχρι που να μην μπορούν να αναπτυχθούν νέες τρίχες. Με τη τεχνική σάρωσης καλύπτονται μεγαλύτερες περιοχές θεραπείας σε μικρότερο χρόνο, χωρίς τα ενδιάμεσα κενά που συνήθως αφήνουν τα κλασσικά συστήματα IPL, ενώ στη κεφαλή του συστήματος είναι ενσωματωμένος ψυκτικός μηχανισμός που καθιστά την εφαρμογή πραγματικά ανώδυνη και ασφαλή. Το σύστημα διαθέτει υψηλή συχνότητα επαναλήψεων παλμών (10Hz) και την ιδιαιτερότητα να λειτουργεί σε μήκος κύματος 808 nm (σε αντίθεση με τα παραδοσιακά συστήματα αποτρίχωσης που λειτουργούν στα 650-1200 nm), γεγονός που εξασφαλίζει ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δείτε και τις άλλες μας προσφορές από Glamour Med Spa:

Glamour Med Spa

Η Χαρά Δυναμίδου και οι έμπειροι συνεργάτες της σας περιμένουν στον ολοκαίνουργιο χώρο που δημιούργησαν αποκλειστικά για όλους εσάς που αγαπάτε την εμφάνισή σας, τη σωματική ευεξία και θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε σας στιγμή.

Ελάτε κοντά μας να απολαύσετε και νιώσετε στιγμές χαλάρωσης σε έναν όμορφο χώρο με καινοτόμες εφαρμογές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με τα οποία φροντίζουμε το σώμα και την εμφάνισή σας με τρόπο φυσικό, διασκεδαστικό και με το μέγιστο αποτέλεσμα.

Καποδιστρίου 2,
Αιγάλεω
 210 5316665