15€ για 40 ώρες μαθημάτων πιστοποίησης δεξιοτήτων Η/Υ ECDL ή UNICERT (3 ενότητες) ή 30€ για 60 ώρες (6 ενότητες) ή 50€ για 80 ώρες (expert level), μία προσφορά από την σχολή πληροφορικής "IT Expert" στο Αιγάλεω!

IT Expert
Αιγάλεω

Όροι της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Dealsafari.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Dealsafari.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 17:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
15€ για 40 ώρες μαθημάτων πιστοποίησης δεξιοτήτων Η/Υ ECDL ή UNICERT (3 ενότητες)
15 €
Αγόρασέ το!
2
30€ για 60 ώρες μαθημάτων πιστοποίησης δεξιοτήτων Η/Υ ECDL ή UNICERT (6 ενότητες)
30 €
Αγόρασέ το!
3
50€ για 80 ώρες μαθημάτων πιστοποίησης δεξιοτήτων Η/Υ ECDL ή UNICERT (Expert Level)
50 €
Αγόρασέ το!

Η προσφορά λήγει σε:


  • ώρες
  • :

  • λεπτά
  • :

  • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
  • Dealsafari.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Ο τρόπος εκμάθησης συνοψίζεται όπως παρακάτω:

  1. Παράδοση μαθήματος Εισαγωγή στην πληροφορική - Βασικές αρχές Πληροφορικής - Εισαγωγή στον χειρισμό Η/Υ (Εφόσον συμπληρώνονται τμήματα)
    • Ηλεκτρονική μελέτη αντικειμένου (Παρακολούθηση μαθήματος)
  2. Πρακτική εξάσκηση (Επίλυση ασκήσεων που αφορούν το συγκεκριμένο μάθημα)
  3. Διενέργεια τεστ προετοιμασίας (στο τέλος της κάθε ενότητας ανάλογα με αυτά των εξετάσεων καθώς και δυνατότητα παρακολούθησης βιντεολύσεων).

40 ώρες - 3 ενότητες:

  1. Basic-Excel
  2. Internet Explorer
  3. Outlook
  4. Word

60 ώρες - 6 ενότητες:

  1. Standard-Access
  2. Excel
  3. Internet Explorer
  4. Outlook
  5. Powerpoint
  6. Windows
  7. Word

80 ώρες - Expert Level:

  1. Word
  2. Excel
  3. Powerpoint
  4. Access

IT Expert

Η σχολή πληροφορικής IT Expert στο Αιγάλεω είναι ένα αδειοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης υπολογιστών από το Υπουργείο Παιδείας, έρευνας & Θρησκευμάτων. Παρέχονται Μαθήματα Σεμινάρια Υπολογιστών, Ecdl, UniCert, ACTA, KeyCert με προετοιμασία και τεστ για όλες τις πιστοποιήσεις.

Συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης προσόντων υπολογιστών, όπου τα πτυχία πληροφορικής, είναι δεκτά από τον Α.Σ.Ε.Π. και τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Είναι ένα απαραίτητο δικαιολογητικό για την συμμετοχή υποψηφίων σε διαγωνισμούς διεκδίκησης θέσεως εργασίας στο δημόσιο, καθώς και ένα επιπλέον προσωπικό εφόδιο για τον ιδιωτικό τομέα.

Η σχολή εκμάθησης υπολογιστών IT Expert, έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την πληροφορική, με ειδικούς που έχουν πραγματική γνώση και εμπειρία στο χώρο. Τα μαθήματα γίνονται πολύ εύκολη υπόθεση ακόμη και από υποψήφιους με ελάχιστη ή καθόλου προηγούμενη επαφή με τους υπολογιστές. Μπορούμε και σχεδιάζουμε μαζί με τον σπουδαστή/στρια το εκπαιδευτικό πλάνο που του ταιριάζει. Έτσι χωρίς σπατάλη χρόνου και επιπλέον οικονομικής επιβάρυνσης, προσαρμόζουμε το σύστημά μας στις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του κάθε ενδιαφερόμενου. Σκοπός η σίγουρη επιτυχία στον οποιοδήποτε στόχο τεθεί.

Η σχολή πληροφορικής μας είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο ECDL, Πιστοποιήσεων UniCert, λειτουργεί σε άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Πανόρμου 8 (πεζόδρομος),
Αιγάλεω
 2114126569